Share
EoT singlom “Karma” najavili novi album

EoT singlom “Karma” najavili novi album

Nakon izvrsnog singla „Nažalost u pravu“ kojim su opisali tamniju stranu životne borbe bez kompromisa i odustajanja, grupa EoT novom pjesmom „Karma“predstavlja zabavniju stranu borbe, ali ovog puta s ljudima kroz konkretnu i jednostavnu poruku:

“Od tvojih provala cijeli svijet se raspada, karmu punu očaja širiš posvuda, jer sve što želim sad, sve što nisi ti, samo litru Ribara ili jedan caffetin.“

Pjesma je snimana u G.I.S. studiju, producenta Matej Zeca, a prateći video spot snimljen je uz pomoć dragih prijatelja i glumaca Gradskog kazališta Zorin dom u Karlovcu.

„’Karma’ je još jednu slagalicu u nizu koja stvara sliku načina života pod imenom ‘Teorija Ludog Chovjeka‘  – što je ujedno i ime nadolazećeg albuma“ – izjavili su iz benda.

Album „Teorija Ludog Chovjeka“ trebao bi izaći početkom prosinca ove godine pod krovom diskografske kuće Menart.

Na mnogobrojnim festivalima, grupa EoT stageu su dijelili s Cold Snapom, Vatrom, Manntrom, Zabranjenim Pušenjem, Siddhartom, Elvisom Jacksonom, Guano Apesom, Asian Dub Foundationom i mnogim drugima. Glazba koju izvodi EoT, kako sami navode, inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća.

EoT pratite na njihovom službenom Facebook profilu.