Share
Eric Sardinas 15. srpnja u zagrebačkom Hard Placeu

Eric Sardinas 15. srpnja u zagrebačkom Hard Placeu

Nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa na Zagreb International Blues Festivalu slavni gitarist Eric Sardinas ponovno stiže u svoj omiljeni Zagreb

Biggest Little Rock Club in Town ponovno donosi koncertnu poslasticu, ekskluzivni koncert Erica Sardinasa za završetak sezone u subotu 15. srpnja u zagrebačkom klubu Hard Place.

Nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa na Zagreb International Blues Festivalu Sardinas se vraća u Hrvatsku.

Poslije nastupa na prvom Thrill Blues Festival u Trilju 14. srpnja dan kasnije hvaljeni blues rock gitarist održat će koncert u zagrebačkom Hard Placeu.

Međusobna ljubav Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004. u klubu Pauk, kada su se svi pitali ‘tko je taj Eric Sardinas?’ i traje sve do danas, kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues rock showu koji Hrvatska ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric već napunio zagrebačke velike klubove (Pauk, Boogaloo, Željezničar), tako je njegov klupski nastup u Biggest Little Rock Clubu prava ekskluziva i samo će najbrži fanovi koji na vrijeme nabave ulaznice imati priliku nazočiti ovom nezaboravnom glazbenom iskustvu. Svi sretnici koji uspiju doći do svojih ulaznica za ovaj ekskluzivni nastup u ‘najvećem malom rock klubu u gradu’ zasigurno će svjedočiti jednom od najboljih svjetskih blues rock izvođača današnjice. Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se ‘licem u lice’ s legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima. Eric će izvoditi fenomenalne gitarske bravure na pozornici Hard Placea uz svoj prateći bend Big Motor i ne treba propustiti ovu nevjerojatnu priliku vidjeti nekoga tko je ‘velika faca’ u maloj intimnoj klupskoj atmosferi.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 110 kuna u Hard Placeu, Rockmarku i Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima Entrija te online na Entrio.hr.

Leave a Comment