rolling stones

“Exhibitionism: The Rolling Stones” oduševit će fanove

rolling

Londonska moderna galerija Saatchi pripremila je svojim posjetiteljima novu poslasticu – prvu međunarodnu izložbu posvećenu jednom od najvećih britanskih bendova, legendarnim Stonesima

Izložba se proteže na dva kata, a u devet tematski različitih dvorana predstavlja stotine i stotine eksponata iz duge i burne povijesti benda. I to nisu bilo kakvi eksponati ili obične uspomene poput onih koje najveći fanovi pažljivo čuvaju kod kuće.

Ovdje se koriste moderne tehnologije i elaborirana scenografija pa će posjetitelje oduševiti replika jedne od garderoba u kojima su se članovi benda pripremali za koncerte ili pak pozornica na kojima su nastupali zajedno s instrumentima i kostimima.

Tu su i nešto „običniji“ predmeti poput plakata i omota albuma koji zajedno s video projekcijama i ostalim eksponatima nude opsežan pregled fascinantne glazbene priče koja već desetljećima oblikuje pop-kulturu i inspirira mlade glazbenike. Izložba pod nazivom Exhibitionism: The Rolling Stones otvorena je do 4. rujna ove godine. Preporučamo!

elle.hr

Total
0
Shares
Previous Article
iron maiden

Bruce Dickinson - vođa koji bi svaki bend napravio boljim

Next Article

Jinx, En Face, NORD i Edo Maajka na manifestaciji Riječka Zvečka