Bjesovi

Februar u Klubu studenata Banjaluka – stižu Bjesovi i 357

I tokom februara mjeseca očekuje nas odličan koncertni program u banjalučkom KSB. Publika će uživati u vrhunskom provodu i nastupima odličnih bendova.

Nastup kultnog rok benda Bjesovi rezervisan je za 15. februar. Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, je razlog da i danas, poslije skoro 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi izmedju sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti – pitanje svrhe čovječijeg postojanja. Uz Bjesove 15. februara u KSB nastupiće i Đorđe Novaković frontmen i gitarista grupe Plišani Mališan, koji od 2019. godine nastupa I solo.

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u KSB-u i Peckham Pubu. Cijena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM.

U subotu 29. februara u KSB nas očekuje nastup benda 357. 357 je beogradski crossover/rok/rep/ska bend osnovan maja 1996. godine. Počeli su da rade svoje pjesme pod uticajem hard roka, Ska punk-a, regea, folka i kombinacija drugih žanrova u njihovoj muzici zbog kojih su postali „crossover“ bend.

Ulaznice i za ovaj koncert mogu se kupiti u KSB i Peckham pubu po cijeni od 10 KM. Cijena na dan koncerta biće 14 KM.

Sve informacije o programu i nastupima u KSB pratite na www.facebook.com/okteammusic/

Foto: Mikica Andrejić

 

Total
0
Shares
Previous Article
Femme nouvelle - objavljena jedintsvena kompilacija u izdanju Aquarius recordsa

Femme nouvelle - poziv za prijavu kantautorica

Next Article
rival-sons-inmusic-festival-15

Rival Sons stižu na INmusic festival #15