Banjalučki dani muzike

Festival ‘Banjalučki dani muzike’ od 29. juna do 02. jula

Na platou ispred tvrđave Kastel u Banjaluci, 29.juna počinje peti po redu festival „Banjalučki dani muzike“ , festival sa najvećom posjetom u Bosni i Hercegovini i trajaće do 02. jula 2018. godine.

Kao i svih godina do sada, organizator Queen estrada obezbijedila je izuzetno kvalitetan muzički program, koji garantuje vrhunsku zabavu po kojoj je ovaj festival prepoznatljiv.

Ove godine publika će imati priliku da uživa u koncertima slijedećih bendova: Riblja čorba, Partibrejkers, Yu Grupa, Divlje Jagode, Ničim izazvan, Marčelo i Napeti kvintet, Elemental, Nemoguće Vruće, Bijelo Dugme Real Tribute, Regina, Tibor & Baš Čelik i Racija

Direktor festivala Zoran Đurić je ovim povodom izjavio: “Uradili smo sve da i ove godine  publika maksimalno uživa, kako u vrhunskom muzičkom programu, tako i u kvalitetu zvuka kao i svim drugim sadržajima koji prate ovakve festivale. Želja nam je da i ove godine ostanemo najposjećeniji festival u Bosni i Hercegovini, pogotovo što ove godine slavimo i jubilej – 5 godina festivala. Festival će posjetiocima ponuditi mnogo novih sadržaja, koji će boravak na festivalu učiniti još ljepšim i ugodnijim. Za posjetioce koji dolaze izvan Banjaluke, organizovali smo dnevne sadržaje kao što su rafting vožnje Vrbasom, jedinstvenu vožnju dajak čamcem, te obilaske grada.“

U sklopu festivala, 02. jula održaće se Banjalučka gitarijada na kojoj će svoje prve kompozicije predstaviti mladi demo bendovi.

Ulaz na festival je besplatan do 20 h i 30 min, nakon toga cijena ulaznice iznosi 4 KM.

Total
1
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article
fokus izlozba

Izložba "Fragmenti" umetnika Ivana Andrijaševića

Next Article
doro

Doro release single 'All For Metal'