Share
Festival BARF 2017 – Finale 16. decembra

Festival BARF 2017 – Finale 16. decembra

Finalno veče Beogradskog autorskog rok festivala  BARF 2017 biće održano u subotu, 16.decembra u 19.30h, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaz je besplatan za sve posetioce, a pored 6 finalista u revijalom delu nastupaju Trnje, Viva Vops i Jet Clock hor.  

Na sedmi Beogradski autorski rok festival – BARF prijavilo se preko 60 bendova i autora, od kojih je 41 ušlo u zvaničnu konkurenciju. U finalu će nastupiti  šest bendova odabranih od strane stručnog žirija BARF-a, Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS).

U finale festivala  BARF 2017 plasirali su se bendovi:
Nemesis (Beograd)
Crossroad (Loznica)
 Zimbabveanski Zavod Za Zaštitu Zverova (Beograd)
Crveni Karton (Kruševac)
Mister Hajd (Petrovac na Mlavi)
Royal Experiment (Novi Sad)

Pobednike festivala i ove godine čekaju vredne nagrade:
I nagrada – 50.000,00 RSD, direktan plasman u kvalifikacona takmičenja BUNT ROCK FESTIVALA 2018,  dva audio-video snimka sa BARF-a 7
II nagrada – 25.000,00 RSD, gostovanje i uživo nastup sa dve pesme u emisiji BUNT, dva audio-video snimka sa BARF-a 7
III nagrada (nagrada publike) – 20 sati snimanja u studiu MAŠINA 23, direktan plasman u polufinalno veče na GITARIJADI ZAJEČAR 2018, dva audio-video snimka sa BARF-a 7
-Svi ostali finalisti dobijaju po jedan audio-video snimak sa festivala, a svi bubnjari po komplet palica firme STUNNER.

U revijalom delu festivala nastupaju TrnjeViva Vops i Jet Clock hor.


Ulaz na festival BARF 7 je slobodan! Besplatne ulaznice se preuzimaju na ulazu na festival i daju mogućnost posetiocima da aktivno učestvuju na festivalu i glasaju za svoje favorite.