filip-pavic-quartet

Filip Pavić Quartet na ljetnoj turneji

Poznati datumi ljetnih koncerata Filip Pavić Quarteta

Koncertom koji će se održati 7.6. u novootvorenoj Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku, Filip Pavić Quartet započinje niz ljetnih koncerata koji će se nastaviti u Virovitici (24.6), Bjelovaru (25.6. Jazzica fest), Koprivnici (10.7. Fest Jazz Koprivnica), Loparu (12.7.)  i Karlovcu (7.10. Gradsko kazalište Zorin dom)Filip Pavić Quartet uz Pavića čine vrhunski mladi glazbenici – Šimun Matišić na vibrafonu, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima. Na koncertima ovoga ljeta kvartet će izvoditi Pavićevu autorsku glazbu s albuma Terra Incognita, kao i neke nove kompozicije, koje će se naći na sljedećem studijskom albumu.

Poznati datumi ljetnih koncerata Filip Pavić Quarteta

Filip je dvostruki dobitnik nagrade Status, koju dodjeljuje Hrvatska glazbena unija – 2019. godine za mladu nadu jazz glazbe te 2020. godine za najboljeg jazz gitarista.

Debitantski album Terra Incognita, s posebnim gostom Matijom Dedićem, objavio je u listopadu 2019. godine u izdanju Croatia Recordsa. Izazvao je izvrsne reakcije kako publike, tako i struke i kritike, pa je tako uvršten i na nekoliko top lista najboljih albuma godine. Projekt je promoviran u brojnim medijima, a dosad je Pavić održao i nekoliko vrlo uspješnih koncerata po cijeloj Hrvatskoj (Jazz & Cabaret klub Kontesa u Zagrebu, Dubrovnik Jazz Outbreak festival, River Jazz Fest, Kunstbunker festival u Dugoj Resi, Centar za kulturu Novi Zagreb)

Foto: Vedran Levi

 

Total
0
Shares
Previous Article
Glib From Now on

Glib predstavio spot za singl "From Now on"

Next Article
Medij album Krik

Medij objavio album “Krik”