Share
Fire In Cairo i Svemir večeras u Vintage Industrialu

Fire In Cairo i Svemir večeras u Vintage Industrialu

Besplatni indie rock gig ove srijede uz Fire In Cairo & Svemir u Vintage Industrialu.

#FREEGIG: FIRE IN CAIRO & SVEMIR –SRIJEDA 19.02.2020 | VIB, ULAZ: BESPLATAN

Besplatni program opet časti s odličnim #freegigom, a ovog puta stižu genijalni indie rockeri Fire In Cairo te divan Svemir, Zvonke Obajdin. Ulaz se ne naplaćuje.

FIRE IN CAIRO

Alternativni (indie, post garage, psychedelic, blues, progressive) rock bend iz Zagreba.

Iza sebe imaju sezonu svirki diljem regije. Svojom glazbom i moćnim; kud i kamo ekscentričnim nastupima pljene pozornost sve većeg broja publike radi čega su već zaradili hvalevrijedne recenzije na blogovima diljem regije. Iza sebe imaju i odličan prošlogodišnji s/t album.

SVEMIR

Zagrebačka rock četvorka Svemir pojavila se na sceni svojim istoimenim demo/debut albumom još 2012-te i od onda za njih nema stajanja: odsvirali su na desetine koncerata u klubovima i na festivalima diljem regije, uključujući i nastupe prije poznatih imena americane kao što su Amy LaVere i Steve Wynn, te zapažene nastupe na festivalima HGF i Demofest na kojima su se plasirali u finala.

I diskografski aktivni, dobili su pohvalne recenzije za sve dosadašnje albume, pri čemu je zadnji, nazvan „Strah od dubine“, izašao 2019-te i na vinilu, te za njega dobivaju samo visoke ocjene i odlične kritike u cijelom nizu medija, koji uspoređuju njihov zvuk s velikanima poput Neila Younga ili Grama Parsonsa.

FB event: www.facebook.com/events/599875347530638/