Share
Five Finger Death Punch obradili hit sastava The Offspring

Five Finger Death Punch obradili hit sastava The Offspring

Jedan od najpopularnijih američkih hard rock/groove metal bend Five Finger Death Punch objavio je video za pesmu „Gone Away“ koja se našla na kompilaciji „A Decade of Destruction“ objavljenoj povodom deset godina od objavljivanja njihovog albuma prvenca „The Way Of The Fist“.

Pesma „Gone Away“ obrada je hita legendarnog punk-rock benda The Offspring iz 1997. godine i predstavlja to kako bend Five Finger Death Punch doživljava ovu pesmu.

„Svaka pesma ima onoliko značenja koliko ljudi u njoj pronađu, ali kreirajući video mi možemo istaknuti jedan ugao iz kog bi se mogla sagledati, našu ličnu interperetaciju koja će pokazati šta te reči znače nama“, izjavio je gitarista benda Zoltan Bathory i dodao: „Ovo je pesma koja vas lako može pogoditi, a naša interpretacija možda iznenadi nekog, ali tako smo je mi doživeli“.

Kompilacija „A Decade of Destruction“ objavljena je 1. decembra i istog trenutka se našla na svim rock top listama predvođena singlom „Trouble“. Kompletnu kompilaciju najvećih hitova ovog benda koji iza sebe ima dva platinasta albuma možete preslušati na sledećem linku.