Share
Florence + the Machine predstavili novu pjesmu i spot “Sky Full Of Song”

Florence + the Machine predstavili novu pjesmu i spot “Sky Full Of Song”

Bez ikake najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – «Sky Full Of Song»! Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7” vinil.

Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa.

«Ova je pjesma ‘pala s neba’, u svojoj potpunoj formi» otkriva Florence o novom materijalu i nastavlja «Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj.»

Record Store Day vinilno izdanje «Sky Full Of Song» će uz naslovnu pjesmu sadržavati i snimku «New York poem (For Polly)», pjesmu uzete iz knjige «Useless Magic»; kolekcije stihova, naslovnica i poezije Florence Welch, što će ujedno biti i njena prva knjiga.

  1. […] nam predstavljaju s novog studijskog izdanja – kao prvi materijal novijeg datuma predstavljena je pjesma „Sky Full Of Song“, a zatim je uslijedila i objava službenog najavnog singla novog albuma, pjesma […]

Comments are closed.