fluid-underground-albumpromo_ff

Fluid Undergraund predstavio novi album “Antimajka”

Fluid Underground, fuzz rock bend iz Vlasotinca, posle uspešnog predhodnog albuma “Amanet” iz 2015, objavio je svoj četvrti po redu album koji nosi naziv “Antimajka“.

Album je sniman u zimskom periodu 2016. i 2017. godine u studiju Psychotherapy u Nišu i na njemu se nalaze 10 novih autorskih pesama.

Sav materijal snimljen je za nedelju dana, dok je sam proces miksa i masteringa, trajao malo duže, dok pesme nisu sazrele i bile spremne da ugledaju svetlost dana.

“Antimajka” donosi kompleksnije aranžmane nego ranije, sa mračnom atmosferom i ogoljenim, sirovim tekstovima. Po prvi put se na albumu mogu čuti zvuci sintova, daira i šejkera.

Na albumu je bilo i par gostovanja. Aleksandar Đorđević je odsvirao žičani instrument saz na pesmi “Sve Više Manje Je”, dok su Goran Kostić Kosta ( Novembar ) i Nenad Pejčić ( School Bus, Novembar ) otpevali bek vokale na pesmama “Vertikalno” “Kraj” i “Veprovi”.

Snimanje, miks, produkciju i mastering albuma je radio Nenad Pejčić, za artwork albuma/fotografija, pobrinuo  se Nemanja Đorđević, a Vanja Marković je bila model pri realizaciji naslovne fotografije albuma.

Album je objavljen na YouTube kanalu benda, kao i na Bandcamp stranici gde se moze preslušati besplatno u celosti.

Za vreme snimanja albuma, bend je uživo u Nišu i Vranju predstavio neke od novih pesama, dok će od narednog meseca krenuti aktivnije sa koncertnom promocijom.

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article

Liverpul obeležava pola veka od objavljivanja najuticajnijeg albuma „Bitlsa“

Next Article
marley

Sin Boba Marleyja, Ky-Mani Marley nastupa na 10. Demofestu