Share
Fluke T predstavio novi video singl “She Don't Need It Anymore”

Fluke T predstavio novi video singl “She Don't Need It Anymore”

“She Don't Need It Anymore”, novi video singl mladog beogradskog pop kantautora pod nazivom Fluke T.

Nenad Todorović a.k.a. Fluke T je pop kantautor koji dolazi iz Srbije i novo je lice regionalne muzičke scene. Već je delio binu sa velikanima domaće scene kao i sa svetskim poznatim muzičarima, poput Alta Reeda i australijskog bluz gitariste Gwyn Ashtona.

2016. godine je osvojio dve nagrade na internacionalnom kantautorskom festivalu održanom u Beogradu (prvu nagradu po izboru publike, drugu nagradu po izboru stručnog žirija). Ove godine izdao je dva singla (”Love On The Dance Floor’‘ i ”Now”) za Američku muzičku izdavačku kuću Rec Records (LA, California) kojima je pridobio nove simpatizere kako u Srbiji tako i van nje.

Nakon prva dva singla, stiže nam i treći singl ”She Don't Need It Anymore” za kraj leta. U odnosu na prve dve pesme, ”She Don't Need It Anymore” ima drugačiju atmosferu, ali sa takođe pevljivim refrenom koji već nailazi na simpatije publike.

Fluke T planira da nastavi predstavljanje svojih pesama kroz sukcesivno izbacivanje singlova kao i do sada. Spot je rađen u produkciji agencije Diptych (www.diptych.rs), dok audio produkcija je rađena u Shoom Studios. Autor muzike i teksta kao i za prve dve pesme je Fluke T.