Fresh Wave Festival ulaznice

Fresh Wave Festival: Veliko interesovanje za prodajnu akciju 4+1, više od 70% paketa već rasprodato

“Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, obavještavamo vas da je više od 70% planiranih ulaznica za prodaju preko paketa 4+1 već rasprodato i da je pravi trenutak da po najboljoj cijeni obezbjedite svoju ekipu trodnevnim festivalskim ulaznicama za predstojeće 8. izdanje Nektar Fresh Wave Festivala!”, navode iz organizacije festivala.

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i Fresh Wave Festival ti poklanja petu potpuno besplatno!

Od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vrijeme se obezbijedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30KM(15 evra) a podsjećamo da su i dalje u prodaji trodnevne  festivalske ulaznice! Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na  Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

Total
3
Shares
Previous Article
Aklee Neon pola puta

Aklea Neon predstavila novi singl "Pola puta"

Next Article
klotljudi

Koncert na Zidiću: Klotljudi u subotu ispred Doma omladine Beograda