Gazorpazorp objavili EP ‘Od vazduha i sunca’

Gazorpazorp objavili EP ‘Od vazduha i sunca’

Slovenačka izdavačka kuča Moonlee Records je u petak, 4.12. objavila novi EP beogradskih post-punk vragolana Gazorpazorp ‘Od vazduha i sunca’.

Mr. Moonlee ponosno predstavlja Gazorpazorp, beogradske post-punk vragolane, koji su izdali EP ‘Od vazduha i sunca’ za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records u digitalnom i CD formatu. 

‘Od vazduha i sunca’ donosi pet svežih pesama, prepunih mladaličkog duha, razigranosti i strastvenosti. Pored očiglednih utjecaja bendova kao što su Repetitor ili Metz njihov nehvatljiv zvuk predstavlja spoj udarne snage noise rocka, kompleksnost math-rocka, razigranost post-punka i eksperimentalnost psihadeličkog rocka,  kombinirajući tako anglo-američku kao i regionalnu muzičku tradiciju. Sa svojom savremenom rock estetikom se Gazorpazorp postavljaju rame uz rame sa aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Protomartyr i Tropical Fuck Storm. Unatoč mladosti benda jasan je zreo i profinjen pristup aranžmanima pesama, koji sa neverovatnom lakoćom preskaću sa eksplozivnih napada ludila u zasanjanane smirene pasaže i natrag.

Gazorpazorp so glas nove generacije, prepoznatljivog beogradskog šarma, a prvenstveno fantastičan bend, koji nastavlja tradiciju regionalne muzičke beskompromisnosti! 

Gazorpazorp su najavili album sa triom videospotova: El Matador / Tango / Ne bojim se

Linkovi: 

Moonlee Records

CD: Moonlee store

Download: Bandcamp

Stream: Spotify / Apple Music / Deezer / Tidal

Gazorpazorp linkovi:
gazorpazorp1.bandcamp.com
www.facebook.com/gzrpzrp
www.instagram.com/gzrpzrp 

Total
2
Shares
Previous Article
Dimitrije Dimitrijević objavio prvi album "Čar-pitanje"

Dimitrije Dimitrijević objavio prvi album "Čar-pitanje"

Next Article
vizelj-bend

Vizelj predstavio VHS spot za novi singl “Novčanice”