Share
Goblini, Dža ili Bu, Kristali i Crveni karton na 4. Saboru rokenrola u Lučanima

Goblini, Dža ili Bu, Kristali i Crveni karton na 4. Saboru rokenrola u Lučanima

Sabor rokenrola održaće se četvrti put po redu 20. jula, u Lučanima, u parku iza Doma kulture. Tokom sabora nastupaće Goblini, Dža ili Bu, Kristali i Crveni karton.

Osim prilike da čuju četiri odlična benda, posetioci će odlaskom na Sabor RNR upoznati i malo mesto na jugo-zapadu Srbije koje je pozicionirano u Moravičkom okrugu. U blizini Lučana su planine Ovčar i Jelica, a put do ovog zanimljivog mesta vodi kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru te ukoliko želite možete isplanirati boravak tokom vikenda i obići znamenitosti ovoga kraja.

Izuzetni pejzaži, dobri ljudi i odlična atmosfera u parku iza Doma kulture više su nego dovoljni da se otisnete u ovu avanturu 20. jula.

Prvi Sabor Rokenrola u Lučanima održan je 2015. godine, sa ciljem okupljanja alternativnih bendova – neka od imena koja su do sada nastupila na Saboru su Atheist Rap, Del Arno Bend, Samostalni Referenti…

Organizatori sabora su Kulturni centar Guča i Udruženje “Lučani u srcu“. Prijatelji bez kojih svega ovoga nebi ni bilo: Maxima, Hidrokomerc, Leteća četka, Evolution, Opština Lučani, MB Namenska, Dom kulture Lučani, Biblioteka opštine Lučani, TO Dragačevo i Radio D.

Početak koncerta planiran je za 21 časova, a ulaz je besplatan.