Share
Goran Bare & Majke predstavili spot za pjesmu “To nije igra”

Goran Bare & Majke predstavili spot za pjesmu “To nije igra”

Rock propovjednik Goran Bare i njegove Majke održali su 9. studenoga veličanstveni koncert u rasprodanoj Tvornici kulture.

Bila je to večer koju će pamtiti više od 2 300 duša koje je Goran Bare poveo na put ka rock iskupljenju– “Nuspojave”, novi studijski album, doživjele su najbolju moguću koncertnu promocijuSpot za pjesmu “To nije igra” snimljen je tu večer, a vrhunska montaža i režija Marka Zeljkovića Zelje najbolje dočarava ono što predstavljaBaretov blues.

Album “Nuspojave” jednoglasno je proglašen rock albumom 2018. godine te je nominiran za nagradu Porin u četiri kategorijeAlbum godine, Najbolji album rock glazbe, Najbolja izvedba grupe s vokalom (pjesma “Ljubav krvari”) i Najbolje likovno oblikovanje (Daniel Ille).

Sedam pjesama na albumu – “Ljubav krvari”, “To nije igra”, “Osvijesti me”, “Skarabej Go-Go”, “Dobri anđeo te noći je pao”, “I dok pleše sama s kišom” i “Zašto” – savršeno zaokružuju Baretovu poetiku koja je s “Nuspojavama” dostigla jedan od svojih mogućih vrhunaca – njegov život pjesma je koja svakim stihom otkriva skriveno, a sa svojim Majkama Bare je na “Nuspojavama” iskoračio, osim u poetskom, i u glazbenom smislu.

Foto: Goran Berović