Share
Goran Vlajić i Matija Dedić predstavili album „Kompozit“

Goran Vlajić i Matija Dedić predstavili album „Kompozit“

Prvi dan ljeta 2018. u znaku je  albuma  „Kompozit“ u izdanju Disco Records Croatia kojega autorski potpisuju DJ i producent Goran Vlajić  i vrhunski pijanist Matija Dedić.

„Kompozit“, osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni čini 11 novih kompozicija u nu-disco, nu-jazz, deep & soulfly house kao okvirnih odrednica žanrova u kojima se susrela njihova kreativnost.  O svom albumu prvijencu, bogatom uživo odsviranim dionicama brojnih glazbenika Goran Vlajić, poznat kao DJGoCut kaže: “svaki after također ima after, ovo je baš ta glazba koja se ne gasi.”

KOMPOZIT – album najavljuje singl „San“ odnosno „Keys“ u engleskoj verziji u čijem su nastanku sudjelovali i Ante Prgin Surka na perkusijama i glasom te Jakša Kriletić Jordes na saksofonu. Singl „San“/„Keys“.

Uz idejnog kreatora albuma „Kompozit“ Gorana Vlajića i maestra Matiju Dedića na albumu je sudjelovao čitav niz vrhunskih glazbenika:

Ante Gelo: glavna gitara

Hrvoje Prskalo: prateća gitara

Ante Prgin Surka: vokal, perkusije, truba

Jakša Kriletić Jordes: saksofon

Saša Wozdecky: saksofon

Lana Škrgatić: flauta

Neno Grahovac: trombon

Emanuel Jerčić: violina

Mix i Mastering albuma potpisuje Steven Maar aka. Stjepko Marenić koji je zasužan i za dio aranžmana, osim pjesme „Play Don’t Stop“ za koju mastering potpisuje Fresh Jay.