Share
Grupa Markiz objavila svoj treći album “RED”

Grupa Markiz objavila svoj treći album “RED”

Nakon uspješna dva albuma i dvije nominacije za Porin u kategoriji najboljeg rock albuma godine, Markiz je objavio i svoj treći studijski album.

Godina velikog broja uspješnih singlova zaokružena je albumom koji sadrži čak 5 HR Top 40 singlova, dvije akustične pjesme i jednu još neobjavljenu pjesmu pod nazivom Svijet morona. Bend je povratak na scenu otvorio suradnjom s Remi u pjesmi Predaja.

Nakon toga objavljena je brza DaDaDa, a zatim suradnja s MadMenom u pjesmi Danas se budim. Ta je pjesma bila u top 5 najemitiranijih singlova proteklog ljeta. Jesen i najavu novog albuma Markiz je otvorio pjesmom Sve što sada želim.

Produkciju albuma potpisuje Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips, ABOP). Album je objavljen u izdanju Croatije Records. Ekskluzivno ga možete preslušati na Deezeru.

  1. […] Baru označio je početak koncertne godine za bend Markiz koji je publici predstavio i poklonio novi album “Red” objavljen za Croatia Records u prosincu prošle godine. Nakon kraće diskografske stanke, Markiz je objavom albuma i ovim […]

Leave a Comment