Grupa Sivi objavila video za pesmu Bledim-min

Grupa Sivi predstavila spot za pesmu „Bledim“

Grupa Sivi objavila je spot za pesmu „Bledim“, drugi video singl sa albuma „9“ kojim ovaj romantic grunge bend najavljuje izlazak objavljivanje ovog izdanja i na CD-u.

Spot praktično obeležava dvadeset godina postojanja benda“ kaže autor i frontmen benda Dejan Mrkalj MrKey i dodaje da veruje da je univerzum uređen savršenim matematičkim pravilima kao i muzika, a da ključ za sinhronizovanje sa njegovim muzičkim univerzumom ima oblik broja 9.

Spot svojom simbolikom ukazuje na dualnu ljudsku prirodu, muški i ženski princip, prošlost i budućnost i naravno crnu i belu spaja u sivu bezvrememsku neutralnost iz koje samo kroz oči deteta čovek može u da spozna svoju individualnost i slobodu“ kaže o ovom ostvarenju Dejan Mrkalj.

Video spot za pesmu „Bledim“ možete pogledati ovde: 

Autentičnost benda „Sivi” ogleda se u lirskim, poetski obojenim tekstovima, kao i u muzici, baziranoj na alternativnom rokenrolu. Specifična energija bunta i kvalitet izvođenja nastupe benda uživo čine izuzetnim i nesvakidašnjim iskustvom. Kvalitet „Sivih”, sredinom 2014, prepoznala je renomirana muzička kuća „Multimedia Music”. 

Album „9“ je drugi po redu album benda SiVi koji objavljuju pod etiketom Multimedia Music i dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama a uskoro će biti dostupan i u fizičkom, CD izdanju.

Album „9“ možete preslušati ovde. 

Total
0
Shares
Previous Article
Sedma KONTAKT konferencija u Beogradu od 23. do 25. marta-min

Sedma KONTAKT konferencija u Beogradu od 23. do 25. marta

Next Article
Član bluz kuće slavnih, legendarni Norman Biker (Beaker) premijerno u Banja Luci-min

Član bluz kuće slavnih, legendarni Norman Biker (Beaker) premijerno u Banja Luci