Share
Guns N’ Roses Experience – najbolji svjetski GNR tribute 13.12. u zagrebačkom Boogaloo klubu

Guns N’ Roses Experience – najbolji svjetski GNR tribute 13.12. u zagrebačkom Boogaloo klubu

NAJBOLJI SVJETSKI GUNS N’ROSES TRIBUTE BAND GUNS N’ROSES EXPERIENCE IZ VELIKE BRITANIJE SA KOJIM SU SVIRALA ČAK TRI ČLANA GUNS N’ROSES DOLAZI PO PRVI PUTA U PETAK 13. PROSINCA U ZAGREBAČKI BOOGALOO

U petak 13. prosinca će po prvi puta u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti najbolji svjetski Guns N’Roses tribute band, britanski Guns N’Roses Experience koji su oživjeli Guns N’Roses iz osamdesetih i slove za prave klonove pravih Guns N’Roses te pravu profesionalnu internacionalnu atrakciju sa kojima su svirala na koncertima čak tri originalna člana Guns N’Roses. Pored toga Guns N’Roses Experience slove za jedini tribut čiji pjevač donosi pravi unikatan vokal i izgled ala Axl Rosea plus što svira i klavir kao i sam Axl, dok je službeni sponzor gitariste Marshall isti kao i od samog Slasha. Guns N’Roses Experiance se trude dočarati svaki detalj koncerta autentično od samog vizualnog izgleda, tj odječe, do koreografije tj ponašanja na pozornici, scenografije, set liste, zvuka i lighta kao i originalni Guns N’Roses, a što im vrlo dobro i uspjeva izdvaja od ostaslih Guns N’Roses tribute bandova. Tako su njihovi koncerti pravi spektakli na kojima možete gledat Guns N’Roses iz neprocjenjive blizine!

Guns N’Roses Experience

Guns N’Roses Experience uživo u svom dvosatnom showu izvode sve Guns N’Roses hitove poput  „Welcome to the Jungle“, „Sweet Child o’ Mine“, „Paradise City“„Knockin’ on Heaven’s Door“, „Rocket Queen“, „Live and let die“, „November Rain“, „Patience“, „Mr. Brownstone“,“ You Could Be Mine“, „Nightrain“ ….. a ponekad na bisu zasviarju i „Whole Lotta Rosie“ u originalu od AC/DC koju su i sami Gunsi svirali u posebnim prilikama

Guns N’Roses Experience slove za največi i najuspješniji Guns N’Roses tribute band koji je obišao cijelu zemaljsku kuglu i svirao na najvećim festivalima, a kao promo slogan koriste „Nobody does it better“!

Početak koncerta je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 110 kn u pretprodaji i 130 kn na dan koncerta. Pretprodaja: Boogaloo Caffe Bar (od 10:00 do 16:00) Ulica grada Vukovara 68, Kloto – Masarykova 14. Rockmark – Berislavićeva 13 (online www.rockmark.hr), Eventim – www.eventim.hr, Entrio – www.entrio.hr.

FB event: www.facebook.com/events/698111383996816/

Twilight Promotion najavljuje:
13.12. GUNS’N’ROSES EXPERIENCE @ Boogaloo, Zagreb
21.12. NOVOGODIŠNJI FUL KUL BUVLJAK @Boogaloo, Zagreb
21.12. ZAGREB DISCO FESTIVAL – ABBA tribute vs DEPECHE MODE tribute + 8 DJs @ Boogaloo, Zagreb
18.01.2020. KOČANI ORKESTAR + plesni show + Balkan Fiesta Party @ Boogaloo, Zagreb
04.02.2020. U.K. SUBS + EKSODUS @ Boogaloo, Zagreb
07.02.2020. THE DOORS ALIVE @ Boogaloo, Zagreb
21.03.2020. MAČKOFEST @ Buena Vista, Zagreb
01.04.2020.THE MISSION + guests @ Boogaloo, Zagreb