Share
Guns N` Roses planiraju novi album

Guns N` Roses planiraju novi album

Bend se ponovo okupio prošle godine posle dve decenije duge pauze i to sa originalnim članovima Slashom i Duffom McKaganom. Prema rečima gitariste Richarda Fortusa, bend planira novi album.

Rok grupa je ponovo na okupu, a novi album nisu objavili još od albuma “Chinese Democracy” 2008. godine. Sada je Fortus, koji je član benda od 2002. godine, pričao o planovima benda i rekao da je ideja o novom albumu previše dobra da mora da bude realizovana.

“Mi još uvek ne snimamo ništa, time mislim na snimanje albuma u studiju. Inače snimamo mnogo toga, ali to su samo ideje. Nismo ušli u studio i počeli da snimamo album. Previše je dobro da se ne bi desilo da snimimo album, po mom mišljenju. Ovaj bend je zaista u snazi sada. Ja se nadam, a nekako i svi računamo na to, da će se to snimanje desiti”, rekao je gitarista.

On je iskoristio priliku i da pohvali pisanje tekstova legendarnog Axla Rosea. Njega je zadivila sposobnost da Axl od različitih delova pesama sastavi nešto u celinu i da to zvuči magično. To je nešto što nikada nije video među muzičarima.

Bend očekuju dva nastupa ovoga meseca u Londonu.

mtv.rs