Hadži prodane duše

Hadži prodane duše 21. aprila stižu u SubBeerni Centar

Alter-garage rok četvorka Hadži prodane duše, poznata po duhovitom i satiričnim pristupu životnim temama u subotu 21. aprila u beogradskoj pivnici SubBeerni Centar će predstaviti i svoj album “Racionalna manjina” (PGP RTS).

Važe za jedan od originalnijih mlađih sastava na regionalnoj sceni i stoga ih željno isčekujemo na bini u podzemlju Cetinjske 15!

“Sa ponosom vas pozivamo na promociju dugoočekivanog debitantskog albuma “Racionalna manjina” koja će se održati 21.04. u klubu SubBeerni centar sa početkom u 20h. Izvešćemo po prvi put svih 10 pesama sa albuma a s obzirom da nismo svirali u Beogradu gotovo godinu dana, Hadžije vam obećavaju nesvakidašnji provod,” rekli su iz benda.

Svašta su do sada uradili, a Gitarijada Zaječar je prepoznala njihovu autentičnost i 2016. su pobedili na istoj.

SubBeerni Centar podržava novu muzičku scenu i želi da direktno utiče na razvoj iste. Cilj je da postane kulturno žarište sa fokusom na muzici, gde će se iznedriti najkvalitetniji mladi muzički sastavi i potpomoći njihov uspeh i priznanje.

Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je preko 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire “Ignjat Bajloni i sinovi”.

ULAZ SLOBODAN

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article
poezika_festival

Otvoren konkurs festivala Poezika za kantautore iz regiona

Next Article
ogenj domaj

Ogenj izbacili album prvijenac 'Domaj'