Harry the Kid Jedan stih

Harry the Kid objavio debi singl i spot ‘Jedan stih’

„Jedan stih“ je prva pjesma kojom „Harry the Kid“ najavljuje  EP pod nazivom „Stvar pravog trenutka“.

Pjesma je snimljena u ljeto 2021. u studiju „Adam tree“ u Zagrebu. Glazbu i tekst potpisuje Haris Ćehić, a miks i mastering pjesme je napravio Saša Rajković – Zarkoff.  Pjesmu prati i video spot u produkciji Limeniks Artworks (Goran Mandić).

„Jedan stih“ se može pogledati i poslušati na svim streaming servisima (Deezer, Spotify, Tidal, You Tube, Bandcamp).

O čemu pjesma govori:

„Jedan stih kao mikrokozmos svih velikih i malih ljubavi, onih trajnih i onih koje su trenutak u vremenu. Svaka ljubav opire se pretakanju u riječi, a njena neizrecivost sakrila se “u toliko riječi koje se ne mogu reći”, metafori svih osoba, mjesta, gradova, uspomena koje trajno čuvamo u srcu.“

Kratka biografija:

„Harry the Kid“ prvi je samostalni projekt Harisa Ćehića, a nastavlja niz bendovskog suživota u grupi „Feet“ (albumi „Falling leaves“, „Šerver v 1.0“ i „Misuse of useless“) i „Harry & Fat sons“ (albumi „Green line-red line“ i „Songs for bad weather“, te singl „LuLu“). Zvjezdanih trenutaka nije bilo, ali ponosno ističe i „manje“ uspjehe kao što su pjesme uvrštene u soundtrack američkog filma „Counterplay“ (premijerno prikazan 2012.godine na američkim festivalima, s pjesmama „The little nothings“ i „Would you mind?“) te prihvaćenost kritike i publike.

Autor je od zadnjih izdanja ponešto i odrastao, pjeva na hrvatskom jeziku i naizgled je manje ležeran, ali zadržao je dječačku upornost i ljubav prema glazbi čije mu je stvaranje i dalje najdraža igra.

Nakon singla „Jedan stih“, Harry the Kid krajem godine najavljuje izlazak EP-a „Stvar pravog trenutka“.

Total
0
Shares
Previous Article

Basheskia & Edward EQ objavili novi album “Seven Lessons with Mehmed Begić”

Next Article
U POКRETU sa Danijelom Dakićem Nova emisija o urbanoj kulturu

"U POКRETU sa Danijelom Dakićem": Nova TV emisija o urbanoj kulturu