Share
Hazel i RAMPA u subotu u niškom Black Stage-u

Hazel i RAMPA u subotu u niškom Black Stage-u

U subotu 10.11.2018. godine u 21h u Black Stage-u će biti organizovana zajednička svirka niškog benda Hazel i pančevačke RAMPE.

Bend Hazel počeo je sa radom februara 2015. godine i od tada niže nastup za nastupom. Bend pored obrada poznatih rock pesama, radi i na autorskim pesmama. 2017. godine učestvovali su na Gitarijadi u Zaječaru i privukli veliku pažnju publike. 2016. godine bend je osvojio prvo mesto na Medijana Balkanrock festivalu što im je omogućilo dalji tok karijere.

Kao nagradu dobili su snimanje tri autorske pesme u FatCat studiju i snimanje spota. Učestvovali su na Nisville Jazz festivalu, festivalu Pozitivni i na više humanitarnih koncerata.

“Posle duže pauze i u malo izmenjenom sastavu, predstavićemo vam nove autorske pesme, na kojima smo radili ovih par meseci. Posebno smo ponosni na najnoviju saradnju, koju imamo sa Autostoperskim vodičem kroz fantastiku I to da će naša pesma Niz paukovu nit biti trailer za istoimenu knjigu Mirnesa Alispahića, pisca iz Sarajeva,” rekli su iz benda. 

Kao podrška u subotu pridružiće nam se bend RAMPA iz Pančeva.

RAMPA(radioaktivna melodija Pančeva) – autorski bend iz Pančeva, nastao krajem 2016. godine. Nemaju određen žanr, sviraju šta im se dopada. Ovaj sastav čine: Branimir, Nikoleta, Nikola, Miihailo, Aleksandar i Ivan. Do sad su objavili tri singla (Sam, Posebna, Ne zaboravljam) i  iza sebe imaju oko 35 nastupa. Nastupali su i u Srbiji a i u inostranstvu.

Spremaju se da izdaju još jedan singl-spot I pripremaju album, koji će izaći početkom sledeće godine.

Više informacija o samom događaju možete naći na fejsbuk stranici benda Hazel kao I samog događaja.

Ulaz na svirku će koštati 150 dinara.