Heidi šeće psa Grad

Heidi šeće psa objavili novi singl „Grad“

Grupa Heidi šeće psa iz Zagreba i objavila je novi singl „Grad“ koji, u ovim teškim okolnostima, poklanjaju svome gradu i svim drugim gradovima i mjestima na svijetu koji zajedno vode borbu za zdravlje i živote svojih ljudi.

Grupa Heidi šeće psa novom pjesmom odaje počast svome gradu: „Na kratko izgubljeni sjaj ponovno će zablistati na licima sretnih ljudi“ 

Neke pjesme pogode trenutak u vremenu tako savršeno da nikada prije i nikada poslije ne bi slušatelju pružile smisleniji doživljaj dok misli prepušta neopipljivoj ugodi.

Snimajući pjesmu „Grad“ članovi benda Heidi šeće psa probili su planirane rokove i već su mjesec dana kasnili s predajom završne snimke, kad je na svjetska vrata zakucala pandemija, a na zagrebačka još i razoran potres. Dovoljno da svi planovi budu gurnuti u stranu čekajući bolja vremena.

Nove okolnosti bacile su sasvim novo i to puno jače svjetlo na smisao pjesme koju je napisao osnivač benda Hrvoje Borošić pa se bend usuglasio da možda nije bilo slučajno što se prvotno snimanje rastegnulo.

Spot za pjesmu Grad pogledajte na sljedećem linku:

„Kad smo počeli raditi na pjesmi ‘Grad’, to je bila pjesma o ljubavi.  Međutim, snimanje se malo odužilo, život nam se svima naglo promijenio i što smo je više preslušavali radeći mix, shvatili smo da je više uopće ne doživljavamo kao ljubavnu pjesmu, već kao pjesmu koja pjeva o našim životima u sadašnjim tužnim okolnostima koje ćemo svi sigurno zauvijek pamtiti. Zbog toga smo je odlučili posvetiti svome gradu, Zagrebu, ali i svim drugim gradovima diljem Hrvatske i svijeta koji daju sve od sebe da zaštite svoje ljude“ – poručuju iz benda i dodaju kako jedva čekaju, na nekom gradskom trgu, sretnim ljudima uživo otpjevati stihove „svemir kad tad posloži sve za novi početak“.

Producent zaslužan za ovaj singl, ali i prepoznatljiv zvuk benda je Srđan Sekulović Skansi.

Videospot stiže iz kreativne radionice Doringa koji potpisuje i uvijek interesantne spotove za ranije singlove benda „Uzbudljivo i sjajno“, „Avantura“, „Njegova mačka“ i druge.

Novu pjesmu „Grad slušajte i digitalno.

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku

Foto: Hrvoje Borošić

Total
0
Shares
Previous Article
Stefan Pantović Plavi Dani

Stefan Pantović objavio novi singl "Plavi Dani"

Next Article
Amped Guitar

"Gibson" i "Fender" daju tri meseca besplatnih lekcija gitare