zrs-sa1-min

I ove godine dođite ŠA vozom na ŠA Fest

Saradnjom Željeznica Republike Srpske i ŠA Festa publika iz Banjaluke, Novog Grada, ali i Doboja, besplatno, bezbjedno i sigurno dolazi na ŠA Fest u Prijedor već dobro poznatim i nadaleko čuvenim ŠA vozom

Promovišući siguran i bezbjedan putnički saobraćaj, te besplatan dolazak na festival i povratak kući, ni ove godine nije izostala saradnja Željeznica Republike Srpske i ŠA Festa.

Ovo zanimljivo partnerstvo koje je rezultiralo ŠA vozom, nastalo je još 2019. godine kada je održan drugi ŠA Fest u Prijedoru. Imao je fantastičan odjek u javnosti, ali ono što je najbitnije imao je i svoje putnike.

„Pored besplatnog prevoza za našu publiku, željeli smo da promovišemo sigurnu vožnju na festival i uspjeli smo u tome. Publika iz Novog Grada i Banjaluke iskoristila je naš besplatni prevoz i proširila festivalsku zabavu i u toku putovanja. Naši prijatelji iz Željeznica RS, prepoznali su u nama ozbiljnog partnera i napravili smo pored društveno odgovorne kampanje i interesantan brend – ŠA voz“, ističu organizatori ŠA Festa.

Iz Željeznica RS pozdravili su ovogodišnju inicijativu organizatora. „Zbog dobre saradnje i još boljeg društveno odgovornog cilja kojim stremimo skupa sa organizatorima ŠA Festa, odlučili smo da i ove godine budemo dio ovog interesantnog projekta i da nastavimo graditi naš zajednički brend- ŠA voz. Mi smo javno preduzeće koje će uvijek biti na raspolaganju svojim stanovnicima i korisnicima. Ove godine Željeznice RS proslavljaju 30 godina postojanja i upravo jedan od ciljeva je da željeznice vratimo putnicima“ izjavio je VD generalnog direktora Željeznica RS, Željko Radić.

Red vožnje ŠA voza biće u skladu sa satnicom festivala, kako prvo, tako i drugo veče. Ove godine pogodnost ŠA voza moći će da koristi i publika iz Doboja pa organiztori pozivaju da nabavite svoje ulaznice za ŠA Fest na vrijeme online putem gigstix.ba kao i putem njihove prodajne mreže širom BiH koju možete pronaći na istom linku. Uz ŠA Fest ulaznicu, kartu za ŠA voz dobijate gratis na biletarnici željeznica.

ŠA voz is back on track!

Total
0
Shares
Previous Article
Vizelj Struja

Vizelj predstavio novi singl i video spot "Struja"

Next Article

Prijedor u ŠA bojama od 27. jula – besplatni umjetnički sadržaji prethodnica ŠA Festu