Ibeyi-Emicida-Libre

Ibeyi i Emicida predstavili novi zajednički singl “Libre”

Nakon prošlogodišnje saradnje na pesmi „Hacia El Amor“, francusko-kubanski soul duo Ibeyi i brazilski reper Emicida ponovo su zajedno ušli u studio.

Produkt ove nove saradnje je singl „Libre“ koji će biti deo reperovog albuma „AmarElo“koji će biti objavljen krajem ove godine. Pesmu „Libre“ možete preslušati na svim digitalnim servisima dok spot za istu možete pogledati na YouTube-u.

Novi singl kombinuje uticaje brazilskog fanka, high energy muzike i hip-hopa i prva je pesma u kojoj Naomi, jedna od sestara Diaz koje čine duo Ibeyi, repuje tekst koji je napisao Emicida. Tematika pesme je borba za prava na život i ljubav na način na koji to individua želi, kao i ples koji za ovo troje predstavlja jedan od esencijalnih elemenata života.

„Hteli smo da napravimo pesmu uz koju bi ljudi zaplesali istog trenutka. Svi smo sve vreme bili uključeni u produkciju i tačno smo znali u kom pravcu želimo da idemo“ izjavila je Lisa-Kaindé, druga bliznakinja Diaz.

Ibeyi su krajem septembra 2017. godine objavile svoj drugi album „Ash“ za izdavačku kuću XL Recordings. Album je naišao na sjajan prijem kako publike, tako i kritike i samim tim ih postavio kao jedne od predvodnika ove eminentne izdavačke kuće.

Foto: Bruno Trindade

Total
0
Shares
Previous Article
Editors

Editors predstavili spot za pjesmu "Black Gold"

Next Article
Vola

Gallery | VOLA, Arch Echo, Rendezvous Point (September 20, 2019 ), Munich