Share
Igralom objavio novi album ‘Sunovrat’

Igralom objavio novi album ‘Sunovrat’

Ljubitelji sastava Igralom posle dve godine imaju priliku da čuju njihov nov studijski album pod nazivom “Sunovrat” u izdanju dve nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records iz Srbije i Geenger Records iz Hrvatske, kojima je ovo već treći zajednički projekat.

Bend koji su u Nišu 2015. osnovali Mladen Marjanović (gitara/prateći vokal) Dimitrije Simović (vokal/bas gitara) i Marko Tomović (bubanj/perkusije) već posle nekoliko meseci rada objavio je debi album nazvan “Pogrešna poznanstva”. Igralomov prvenac je i među kritikom i publikom prepoznat kao nešto sasvim novo što dolazi sa naših prostora. Dokaz da su ljubitelji muzike prepoznali kvalitet i ideju je više od 70 nastupa od Rumunije i Bugarske preko država bivše Jugoslavije do Italije.

Novi projekat “Sunovrat” na kome se nalazi osam pesama producirao je Chris Eckman iz poznate izdavačke kuće Glitterbeat koja je pokazala veliko interesovanje za rad i ideje niškog sastava. Posle zapaženog animiranog video spota za prvi singl “Zlato” grupa sprema i najavljuje i novi video materijal za drugi singl sa albuma, pesmu „Čvor“. U međuvremenu bend vežba sa novim bubnjarem, a prvu priliku da promoviše novog člana postave će imati nastupom na Indirekt Showcase festivalu sredinom oktobra kada kreće i zvanična promocija albuma. Album je od danas dostpna na svim bitnim digitalnim platformama, kao i u cd formatu, a na gramofonskoj ploči se očekuje krajem ove godine.

Download/Streaming

  1. […] će predstaviti svoj novi album “Sunovrat” u […]

  2. […] Pred sam kraj jesenske sezone, točnije u petak 14. 12., zagrebački KSET će ugostiti niški bend Igralom koji će tom prilikom promovirati svoj drugi album ‘Sunovrat’. […]

  3. […] 2017. godine i početkom 2018. Igralom je snimio drugi album, takođe u studiju “Šamarčina”, u saradnji sa umetnikom i producentom Krisom Ekmanom (Chris […]

Comments are closed.