Share
Inmate, MBurns i Pale Origins 23. veljače u KSET-u

Inmate, MBurns i Pale Origins 23. veljače u KSET-u

Post-blagdanska depresija najbolje se liječi metalom. Treba otopiti i višak kilograma, a u tome će nam pomoći slovenski metalci INMATE, riječke/crikveničke nade MBurns i domaći dečki Pale Origins koji će zagrijati klub. Vrijeme radnje – subota, 23. 2. u 20 h, mjesto radnje – KSET!

INMATE je peteročlana žestoka ekipa koja se ne boji pomaknuti granice. Kreativnost i marljivost pokreću ovaj bend i tvore novi, moderni pristup metal žanru. Na stage-u ostavljaju srce, nastupi su im energični, ali ne želimo otkriti puno, ovaj bend treba doživjeti vlastitim ušima i očima. Već smo ih imali prilike slušati davne 2010. kada su nastupili kao predgrupa Dark Tranquility-u u Zagrebu, ali headline show nešto je sasvim drugo. Nastupali su na Rock The Lake Festival-u, EasterBang festivalu, ali i Metaldays festivalu u rodnoj im Sloveniji. U KSET-u će nam predstaviti svoj zadnji uradak ANARTHAS na kojem su gostovali i članovi benda Noctiferia.

MBurns dolaze iz Rijeke i Crikvenice, mjesta iz kojeg potječu samo kvalitetni glazbenici. Ovi dečki svirali su svugdje osim u KSET-u pa je već i vrijeme da predstave svoj rad i u našem klubu. Moderni metal popračen utjecajima mnogih drugih žanrova oduševit će vas na prvo slušanje, a njihova pojava i energija na stage-u neće vas ostaviti ravnodušnim.

Pale Origins ne treba puno predstavljati. Zagrebački miljenici u vrlo kratkom periodu stekli su veliku pozornost i pažnju publike, a 2017. godine na banjalučkom X. Demofestu osvojili nagradu za najboljeg basista (Adrian Jug). Žestoki riffovi i ugodne melodije najbliže opisuju njihv zvuk, ali pustit ćemo vam da se sami uživo dokažu.

Više informacija o kartama uskoro!