Irena Žilić

Irena Žilić singlom “Defeats” najavila novi EP

“Defeats” – Irena Žilić objavila drugi singl s nadolazećeg EP-a

Nakon pjesme “EWO” kojom je u svibnju ove godine Irena Žilić najavila novi EP, ova sjajna glazbenica objavila je i drugi singl s nadolazećeg izdanja. Radi se o pjesmi “Defeats”, za čiju su produkciju zaslužni Mark Mrakovčić, a miks britanski producent Kristofer Harris.

Harris je, podsjetimo, producirao prvi singl s novog Ireninog EP-a, a radi se o producentu s kojim je Irena u kontaktu još od prvog albuma. Kako već dugo godina prate rad jedno drugog, novi EP se pokazao kao pravo vrijeme da se ostvari dugoplanirana suradnja. Harris je dosad surađivao s brojnim bendovima među kojima se najviše ističu Belle and Sebastian, Ghostpoet, Bear’s Den i brojni drugi.

Optimističan i pozitivan singl “Defeats” stiže nakon ljetnog gostovanja Irene Žilić u Dubrovniku, gdje je nastupila kao support bendu Morcheeba. Radi se o već uhodanoj suradnji, obzirom na činjenicu da je Irena prošle godine nastupila kao support bendu na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji i Italiji. Irena je tako predstavila svoj drugi album “Haze” kojeg je odlično prihvatila kritika i publika, a novi EP će ugledati svjetlo dana početkom sljedeće godine.

Foto: Iva Pezic

Total
27
Shares
Previous Article
LP-Duo-album-Duality

LP Duo objavio album "Duality"

Next Article
Saddle on the Bomb dva Session albuma

Saddle on the Bomb objavili dva Session albuma