Share
Irish Stew ove subote u Božidarcu promovišu novi album

Irish Stew ove subote u Božidarcu promovišu novi album

Bend Irish Stew of Sindidun održaće veliki beogradski koncert povodom promocije novog albuma, u subotu 10. marta u centru za kulturu “Božidarac” sa početkom od 20h.

Četvrti studijski album pod nazivom City of Grigs (Grad cvrčaka), zvanično je objavljen u oktobru prošle godine u izdanju Ammonite Records, a pored Beograda, promocija albuma planirana je u još nekoliko gradova u Srbiji i regionu.

Govoreći o beogradskom koncertu, članovi benda poručuju da će publika svakako imati prilike da čuje kompletan novi album uživo, kao i presek dosadašnje karijere benda kroz pesme sa prethodna 3 albuma.

“Ove godine proslavljamo 15 godina rada na muzičkoj sceni pa je to poseban povod i prilika da na ovom koncertu okupimo sve prijatelje i fanove koji su nas verno pratili tokom svih ovih godina”.

Kao gosti na koncertu nastupiće bendovi Scordisci i Cassidy’s Brewery, podrška sa domaće scene koja takođe neguje irski rok zvuk.

Karte u pretprodaji možete nabaviti u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara dok će na ulazu na koncert cena karte biti 500 dinara.