Ivan Jegdić Čežnja

Ivan Jegdić pesmom “Čežnja” najavljuje debi album

Ivan Jegdić, mladi kantautor iz Beograda, poslednjih godinu dana je prisutan na muzičkoj mapi regiona singlovima, koji vešto kombinuju ljubavnu, epsku i istorijsku tematiku sa pop muzikom, ali modernim prizvukom trepa. Autor specifičnog glasa, ovog puta ima novi spot i prvi vokalni duet na svom novom singlu pod imenom “Čežnja”.

Ćežnja je duet sa još jednim novim licem sa pop scene pod imenom Tam. Ovaj singl ujedno je i najavni sngl debitantskog albuma Ivana Jegdića, čiji je izlazak zakazan za mart 2020. godine i zvaće se “Neka čuju me”.

Na pesmi Ivan ima još sjajnih gostiju. Na solo gitari je Stefan Aćimović (bend dram), a na bas deonicama Matija Pešič (Keni Nije Mrtav). Audio inžinjering delo je producenta Save Tomića, a spot predstavlja blagu rekraciju mita o Euridici i Orfeju i rađen je pod rediteljskom palicom Milutina Miloševića, na čelu sa direktorom fotografije, sjajnim Dušanom Bartolovićem.

Ivan je karijeru otpočeo prvim zvaničnim singlom “Bolji čovek”, a posle samo nekoliko objavljenih singlova, započeo je i koncertnu turneju širom Srbije, koja je prekinuta 6.marta nakon njegovog prvog beogradskog solo koncerta u Božidarcu, usled globalnog lockdown-a, koji je ubrzo usledio.

Total
0
Shares
Previous Article
The Splitters Barbara

The Splitters objavili novi singl "Barbara"

Next Article
izlozba-fotografija-zvuk-zenskog-srca

Izložba fotografija "Zvuk ženskog srca"