Otvorena izložba Iz različitog ugla

“Iz različitog ugla” – Otvorena izložba fotografija sa nikšićkog Lake Festa

Osam godina Lake Festa-a a pomoglo je kako fotografima, tako i posjetiocima i organizatorima da u profesionalnom smislu zajedno sazrijevaju, zaključeno je na panel diskusiji povodom otvaranja izložbe fotografija “Iz različitog ugla”.

U utorak uveče je u nikšićkom Nk pabu otvorena izložba čiju postavku čini 25 fotografija sa LAKE FESTa, autora iz Nikšića, Crne Gore i regiona.

Otvaranju izložbe prethodila je panel diskusija sa istoimenim nazivom, a učesnici su bili fotografi Marija Drašković, Dado Petrić, Bogdan Lazarević, Esad Bazdulj i Vasilije Pejović.

Panel diskusija je bila povod da se razgovara o fotografiji u rok kulturi, da se razmijene mišljenja, kao i da se izlože stavovi o izazovima pred kojima se nalaze fotografi u Crnoj Gori. Tema se pokazala kao veoma inspirativna, uz veliki broj pitanja posjetilaca.

Zaključak sa panel diskusije je bio da Osam godina LAKE FESTa pomoglo kako fotografima, tako i posjetiocima i organizatorima da u profesionalnom smislu zajedno sazrijevaju.

“LAKE FEST je festival u kojem kao fotografi nemamo presiju dok radimo naš posao. Sem što uživamo u svom poslu uživamo u programu festivala. Predivan je osjećaj kada na jednom mjestu možete uhvatiti različite ekspresije i emocije kako izvođača, tako i publike”, saglasni su fotografi.

Fotografije koje su izložene pokazuju pravu i iskrenu emociju publike i izvođača.

Izložba će biti otvorena za sve posjetioce do 09. januara.

Aktivnost je organizovala NVO Sinteza u partnerstvu sa LAKE FESTom.

Foto: Lake Fest tim

Total
0
Shares
Previous Article
Desertfest Berlin 2019

Desertfest Berlin 2019 Adds Fu Manchu, The Devil and the Almighty Blues, Zig Zags and Swedish Death Candy to Lineup

Next Article
uspijeh_hbo

HBO iznenađenje za praznike: Prva epizoda serije „Uspjeh“ dostupna na YouTubeu