Izlazi posebno izdanje Roxettea "Bag Trix (Music from the Roxette Vaults)"

Izlazi posebno izdanje Roxettea “Bag Trix (Music from the Roxette Vaults)”

Gotovo godinu dana nakon smrti Marie Fredriksson izlazi posebno izdanje Roxettea “Bag Trix (Music from the Roxette Vaults)”

Sve obožavatelje švedskog pop rock dua Roxette razveselit će vijest o izlasku novog box set izdanja imena “Bag of Trix (Music from the Roxette Vaults”. Izdanje je najavljeno početkom listopada drugim singlom s albuma “Let Your Heart Dance with Me”. Pjesma je to koja se prvotno trebala naći na desetom i posljednjem albumu “Good Karma” iz 2016. godine, no na kraju joj je glazbena sudbina pripisala ulogu singla za ovo posebno izdanje.

“Bag of Trix” izlazi gotovo godinu dana nakon što je preminula Marie Fredriksson, a sadrži 47 pjesama. Izdanje sadrži dosad neobjavljene pjesme, kao demo verzije pjesama, alternativne mixeve, španjolske verzije, bonus pjesme i razna druga iznenađenja švedskog benda koji je imao uspješnu karijeru od 1986. do 2016. godine. Singlovi s albuma su pjesme “Help!”, spomenuta “Let Your Heart Dance with Me”, “Tu No Me Coprendes” i “Piece of Cake”.

Ovo izdanje potvrđuje koliko je popularni švedski duo bio produktivan i koliko je bujao kreativnošću. “I Marie i ja voljeli smo biti u studiju i snimati našu glazbu. Kada sada to pogledam, zbilja je zapanjujuće koliko smo materijala napravili – puno više nego što smo objavili. Vjerujem da nas je potaknuo fantastični Roxette cirkus u kojem smo bili svojevremeno”, izjavio je o novom albumu muška polovica Roxettea Per Gessle.

Album je dostupan na trostrukom CD-u te četverostrukom LP-u. Pronađite ga u Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa – www.dancingbear.hr

Total
2
Shares
Previous Article
Album 'Fool control' grupe Eyesburn prvi put na vinilu

Album 'Fool control' grupe Eyesburn prvi put na vinilu

Next Article
Neil Young izbacuje četvrto izdanje ove godine "After the Gold Rush" povodom pedesetog rođendana albuma

Neil Young izbacuje četvrto izdanje ove godine "After the Gold Rush" povodom pedesetog rođendana albuma