LET3 Motofest Banja Luka

Izvještaj | Moto Fest Banja Luka 2019 – Drugi dan

Možemo samo poželjeti novi ovakav festival iduce godine

Onako kako je prvi dan sa nastupom Atomskog Skloništa završio, drugi je počeo. Čista energija, iskustvo i savršena sinhronizovanost jugoslovenskog rokenrol džugernauta pod imenom YU Grupa. Floskula koju su i sami napisali „Ili živiš rokenrol ili ne znaš šta je to“ i ovaj su put 100% ispoštovali. Jelići i ekipa znaju svoj posao i rade ga savršeno kako prema sebi tako prema publici. Iako su čest gost grada na Vrbasu, jedni su od rijetkih koje publika ispoštuje od početka do kraja. Takav status se svakako mora zaslužiti a ovaj veteranski bend je odavno takav odnos i zaslužio i opravdao.

Veče je počelo sjajnom energijom i osjetilo se to među publikom. Drugi dan festivala je okupio duplo više ljudi nego prethodni. Sve je bilo spremno za sjajno uživanje u rokenrolu. Beogradski rokenrol velikani bend Partibrejkers je izašao na binu. Ekipa je svirala sjajno kao i uvijek, svaki ton na svom mjestu i sve popločano Canetovim izjavama koje nikada nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Bend njihovog kalibra i staža svakako zna kako da vodi i izvršava interakciju sa posjetiocima i tu su i ovaj put pokazali.

Kao šlag na tortu, priliku da zatvore festival su dobili riječki kontraverzni rokeri, Let 3. Definitvno jedan od starih bendova koji kroz cijelo svoje postojanje se trudi da izbije kako slušaoce tkao i sebe same iz komfornih zona koje se svakodnevno stvaraju. Kako su prošle godine bili uskraćeni za pravi nastup u Banja Luci, ovaj put su se pokazali kao sjajni izvođači i sve nadoknadili. Dok su Mrle, Prlja i ekipa pjevali kako u životu prolazi samo vjeran pas, ko je dobijao tri sata kurcem u čelo, kako se štuje riječka pička i ko će svršiti sa vrha katedrale, publika na Kastelu se sjajno zabavljala. Sve je to bio samo podsjetnik da mnogo više možemo očekivati od ovog festivala i organizacije u izvedbi Moto kluba Stršljen.

Treći Moto Fest u Banja Luci je gotov. Opravdao je svoja očekivanja. Svoj zabavni i humanitarni karakter su ispoštovali i bili maksimalno korektni prema svim učesnicima. Možemo samo poželjeti novi ovakav festival iduće godine.

Piše: Aleksandar Saradžić      Foto: Zlatan Lipljanac

Total
0
Shares
Previous Article
motofest banja luka 2019 prvi dan

Izvještaj | Moto Fest Banja Luka 2019 – Prvi dan

Next Article
garbage

Rezovi su postajali sve dublji: Pevačica „Garbage“-a Širli Menson, pred beogradski koncert, progovorila o životnoj drami