J.R. August: Live at Hrvatski glazbeni zavod

„J.R. August: Live at Hrvatski glazbeni zavod“ u prodaji na Blu-rayu i dvostrukom CD-u

„J.R. August: Live at Hrvatski glazbeni zavod“, snimka veličanstvenog koncerta u prodaji na Blu-rayu i dvostrukom CD-u

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, 15. veljače nastupio je u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu – bilo je to veličanstveno koncertno iskustvo.  Dupkom ispunjeni Hrvatski glazbeni zavod J.R. August uveo je u svoj mistični svijet gdje se isprepliću gospel, blues, boogie, doo-wop i a cappella, a sve podcrtano njegovim prepoznatljivim falsetom.

Snimka ovog fantastičnog koncerta pod nazivom Live at Hrvatski glazbeni zavod u prodaji je kao Blu-ray i dvostruki CD. Kao najava prvog J.R.-ovog live albuma objavljen je live spot za pjesmu Distort Reality s kojom je bio otvoren koncert, a uslijedile su The Darkroom Boogie i Lead the Way. Kad pogledate i čujete J.R.-a shvatit ćete da se radi o nečem izvanrednom, zavest će vas svojom pjesmom nakon čega ćete ga se teško riješiti.

Live at Hrvatski glazbeni zavod donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih dvije koje će se po prvi put naći na nosaču zvuka, The Misanthropist i The Exorcist, a s kojim J.R. najavljuje rad na novom studijskom albumu. Prvo J.R.-ovo live izdanje opremljeno je sjajnim slikama autora Davora Birta i Luke Smuka koje će vam još bolje približiti atmosferu koja je vladala tu večer u prekrasnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda. Naslovna fotografija djelo je Roberta Pavića, a likovno oblikovanje izdanja potpisuju Klasja&Zita.

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvijenac Dangerous Waters dobio je mahom sjajne kritike, od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja te je objavljen i kao bogato opremljeno dvostruko LP izdanje. Osim prvijenca, i kolekcija EP-jeva Murky Waters ugledala je svjetlo dana ove godine.

U ovo vrijeme smanjenih koncertnih aktivnosti prepustite se glazbenoj čaroliji J.R. Augusta i doživite ga u punini jer ovo izdanje predstavlja vrhunsko audiovizualno iskustvo. Režiju koncerta snimljenog u suradnji Croatia Recordsa s Hrvatskim društvom skladatelja potpisuje Marko Zeljković Zelja, ton majstor je Dražen Završki dok miks i mastering potpisuje Goran Martinac (Croatia Records Studio).

Izdanja J.R. August – Live at Hrvatski glazbeni zavod na Blu-rayu (uz download kod snimke koncerta) i dvostrukom CD-u nabavite po cijeni od 99 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa te svim bolje opremljenim CD shopovima diljem regije.

Ove nedjelje, 13. rujna na CMC televiziji s početkom u 21 sat ekskluzivno će se emitirati snimka cijelog koncerta. Budite uz svoje TV prijamnike i uživajte.

Total
0
Shares
Previous Article

„Jugosloven K.“: Objavljena knjiga Ivana St Rizingera

Next Article
Jana Vuković Krila od papira

Jana Vuković objavila debi EP “Krila od papira”