J.R. August promo

J.R. August na Ljetnoj pozornici Tuškanac 5. lipnja

Jedan od najznačajnijih regionalnih autora novije generacije, sjajni J.R. August dolazi, u subotu 5. lipnja, s bandom i zborom na vjerojatno najljepši zagrebački koncertni prostor na otvorenom – Ljetnu pozornicu Tuškanac.

Višestruko nagrađivani kantautor J.R. August ne prestaje prikupljati priznanja. Njegov vinil “Dangerous Waters” među najprodavanijima je protekle godine, a  predstojeću dodjelu Porina dočekuje s dvije nominacije, za Najbolji video broj (“Dangerous Waters”) i Koncertni album (“Live At Hrvatski Glazbeni Zavod”).

Ovaj izuzetan glazbenik svojim će koncertom otvoriti sezonu događanja na Ljetnoj pozornici Tuškanac smještenoj na Dubravnikom putu.

Koncert je, zbog aktualnih mjera limitiran na svega 210 ulaznica po 100 kn, a točan info o prodajnim mjestima i početku prodaje bit će objavljen idućeg tjedna.

Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH.

Total
0
Shares
Previous Article
lets-rock-2-na-sibenskoj-tvrdavi-sv-mihovila-21-i-22-lipnja

Let's Rock 2 na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 21. i 22. lipnja

Next Article
ivan-jegdic-album-neka-cuju-me

Ivan Jegdić objavio debitantski album "Neka čuju me"