Jinx, En Face, NORD i Edo Maajka na manifestaciji Riječka Zvečka

jinx

Kao i prethodnih godina, i ove godine na Podvežici će se održati Vežičke Ljetne Noći, poznatije kao kulturna manifestacija Riječka Zvečka.

Program manifestacije obuhvaća koncerte poznatih imena glazbene scene, s naglaskom na naše, provjerene i uvijek slušane riječke snage, te će se održavati tijekom mjeseca lipnja u trajanju od 4 programske večeri, raspoređenih u razmacima od 7 dana.

Otvorenje Riječke Zvečke će se održati u podvežičkom centralnom parku, na središnjem trgu, 10. lipnja nastupom grupe Jinx.

Slijedeći predviđeni koncert je 16. lipnja nastupom riječkog benda En Face kojeg sigurno nije potrebno predstavljati. En Face je već domaćin Vežice i njenih ljetnih noći, a s obzirom na popularnost najnovijeg hita Duga je noć, sigurno će privući mnogo posjetitelja i iz drugih dijelova grada.

Još jedno antologijsko riječko glazbeno ime, Davor Lukas – Bajo (Grupa FIT), će nas zabavljati treće večeri, 23. lipnja zajedno s provjerenim snagama grupe Callahan Band, već poznate dosadašnjim posjetiocima prethodne Riječke Zvečke.

Edo Maajka, jedan od najoriginalnijih izvođača, predviđen je za 30. lipnja odnosno završnu večer Vežičkih Ljetnih Noći, ovogodišnje Riječke Zvečke, koje će biti tada i službeno i zatvorene.

Pod ljetnim nebom, na otvorenom i bez gužve, mali grad u našem velikom gradu je do sada pružio izvrsne trenutke za opuštanje i druženje, te ako vrijeme dozvoli, zasigurno će se to ponoviti i ove godine.

fiuman.hr

Total
0
Shares
Previous Article
rolling stones

“Exhibitionism: The Rolling Stones” oduševit će fanove

Next Article
queen of sabe

Queen of Sabe snimila spot za ‘Nebo (iznad krovova)’