Share
Johnny Štulić na svom Youtube kanalu objavio cijeli album “Krivo srastanje”

Johnny Štulić na svom Youtube kanalu objavio cijeli album “Krivo srastanje”

Johnny Štulić od kraja osamdesetih ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, a bivšim se sunarodnjacima obraća na kapaljku. Jedno od rijetkih obraćanja javnosti Štulić je imao upravo na Indexu, a njegovi fanovi nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da se nikada neće vratiti i napraviti koncert.

S popularnošću YouTubea posljednjih deset godina na našim prostorima porastao je i interes za glazbom koja se nekad slušala, ali Štulić svoje pjesme nije prepustio društvenim mrežama. Objavljuje ih sam te tako obožavatelji Azre na YouTubeu mogu slušati hitove u tri kompilacije koje je objavio sam Johnny. Nazvao ih je Filigranska Azra, a povremeno je objavljivao i svoje obrade starih hitova poznatih jugoslavenskih bendova i izvođača.

Juče je sve pretplatnike kanala Petrović Petar čiji je vlasnik Johnny ugodno iznenadila nova objava. Štulić je objavio cijeli album Krivo srastanje i fanovi su se oduševili. Na YouTubeu su sada i 3N, Pukovnik i pokojnik, Mon ami, Bez komentara, Jane, Krivo srastanje, Klinček stoji pod oblokom, MSP, Duboko u tebi i Flash.

Štulić je izbacio pjesmu “Nešto između”, te na YouTube izdanje Krivog srastanja ubacio kratki instrumental pjesme Zvira voda.

Iako su pjesme preslušane tek šest tisuća puta, fanovi su oduševljeni i ne kriju da im je Štulić već jutros uspio popraviti dan, a neke su pjesme toliko pogodile da su umjesto kave jutros popili rakiju.

Štulić je Krivo srastanje na YouTube postavio 34 godine nakon što je Jugoton objavio ploču, a kao i na vinilu snimka na YouTubeu završava kultom pjesmom Flash koja je po mnogima jedna od najvećih njegovih pjesama.

Foto: Nebojša Babić