Journey Brothers

Journey Brothers novi gosti Akustike u Rockmarku

Utorak 12. studenog bit će u znaku novog izdanja Akustike u Rockmarku, a tom prigodom na pozornicu glazbene knjižare Rockmark stat će ‘novo-staro’ domaće glazbeno ime – Journey Brothers, skupina čiju osnovu čine dva dobro poznata imena kantautorske scene.

U više od 15 godina prijateljstva i zajedničkog muziciranja Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić kao članovi raznih autorskih i tribute sastava iza sebe imaju niz nastupa po dvoranama i klubovima u Hrvatskoj i regiji. Njih dvojica su osnivači zamijećenog benda FOR, s kojim su 2015. godine objavili hvaljeni studijski album “The Sun Will Shine”, a koji je tada odlično prihvaćen od strane publike i glazbene kritike.

Nakon poduže stanke, vraćaju se na scenu i nakon mjeseci marljivog kreiranja potpuno novog autorskog materijala predstavljaju novu glazbenu priču – Journey Brothers! Kako i sami kažu, glazba koju sada stvaraju je njihov specifični izričaj; jedan zanimljivi spoj raznih glazbenih utjecaja koji nazivaju Journey Music. Upravo će taj spoj predstaviti i na svom akusticiranju u Rockmarku – iako trenutno kao Journey Brothers nemaju objavljena službena izdanja i singlove, ovom prigodom će publici odsvirati pjesme s novog albuma, čija objava se očekuje uskoro.

Akusticiranje uz Journey Brothers u glazbenoj knjižari Rockmark će se održati u utorak, 12. studenog, s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se u Berislavićevoj 13!

Total
0
Shares
Previous Article
Brucošijada-FER-a-2019

Dijelimo 2×2 upada za 38. Brucošijadu FER-a

Next Article
Srđan-Sacher

Intervju | Sacher: "Snima se spot za drugi singl, a vinil samo kaj nije"