Share
Justin’s Johnson sutra u šibenskom Azimutu

Justin’s Johnson sutra u šibenskom Azimutu

Jedan od najperspektivnijih bendova novije generacije u regiji, barem tako tvrde neki glazbeni znalci, Justin’s Johnson, u petak dolaze u šibenski Azimut u sklopu vrlo uspješne turneje po regiji na kojoj promoviraju novi album ‘All in’.

Njihov swing-ska zvuk predstavljaju Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević i Cyro Gastone. Preko 400 održanih koncerata tijekom godina odveli su bend i van granica države. Bilježe zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima su i odlično ocijenjeni njihovi posljednji nastupi na Exit i Lake festivalu.

Nakon prvih demo pjesama, 2013. godine bend izdaje svoj prvi službeni studijski album ‘Na krivom mjestu u pravo vrijeme’ za diskografsku kuću Croatia Records koji je pobrao jako dobre kritike.

U siječnju ove godine izdali su novi album pod imenom ‘All In’. Radi se o materijalu na koji kritika već sada pozitivno reagira, a zvuk im određuje autentičnost i originalnost s kombinacijom različitih žanrova. U 2017. godini bend planira najveću turneju do sada koja u ovom trenutku broji 40 gradova.

Koncert u Azimutu počinje u petak u 22 sata.

Inače, šibenski klub uskoro, točnije 25. ožujka, slavi svoj četvrti rođendan na koji ste svi pozvani.

– Potrudit ćemo se da bude veselo, rasplesano u duhu rock n rolla i opuštene atmosfere kluba.

Očekuje vas kućna atmosfera, odlična svirka fenomenalne ekipe iz El Gato koji će za ovu priliku biti pojačani gitaristom Ninom Rakom na bas gitari, producentom Božidarom Bilušićem, Draženom Markovićem na klavijaturama i Stjepanom Skenderovićem na gitari – poručuju iz Azimuta.

sibenik.in