Share
Kadebostany premijerno u Beogradu pred put na Mesec

Kadebostany premijerno u Beogradu pred put na Mesec

Švajcarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene- Kadebostany, nastupiće premijerno u Beogradu 21. novembra 2019. u Domu omladine Beograda.

Karte se u pretpodaji mogu naći na svim prodajnim mestima Tickevisona, kao i online na www.tickets.rs  po ceni od 1200 dinara.

Osim po hitovima, snažnom vizualnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, njihov hit  ‘Castle in the snow’ ušao je na zvaničnu NASA playlistu za put na mesec 2024. godine, a u Beogradu predstavlja novi album “Monumental”.

Svetski uspeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyoncé ‘Crazy in love’, koja je postala i sountrack za holivudski blokbaster film ‘50 nijansi sive’.

Nakon toga nižu hitove ‘Teddy Bear’, ‘Castle in the snow’, ‘Mind if I stay’ (2017), inspirišući DJ-eve širom sveta da rade neverovatnu količinu remiksa njihovih pesama.

Fantasticni vizualni efekti, plesne tačke, pa čak i marševi koji prate sve nastupe benda Kadebostany stvaraju recima neospisiv dogadjaj koji se ne sme propustiti.