Sonus festival

Kako otići na Sonus festival 2019

Sonus festival 2019 će se održati od 18. do 22. avgusta. Iako je možda još uvek rano, o nekim stvarima kao što je prevoz, smeštaj, karte, morate misliti već sada.

Tokom pet dana i pet noći na Sonus kao i do sada dolazi sam vrh elektronske scene. Adriatique, Amelie Lens, Ben Klock, Bicep, Boris Brejcha, Charlotte de Witte, Dax J, DJ Koze, Enrico Sangiuliano, Henrik Schwarz, I Hate Models, Jamie Jones, Joseph Capriati, Kobosil, Kölsch, La Fleur, Len Faki, Loco Dice, Maceo Plex, Magdalena, Marco Carola, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Rødhåd, Seth Troxler, Solomun, Stephan Bodzin, Sven Väth i Tale Of Us su samo neki od onih koji su potvrdili svoj dolazak na Pag.

Kako otići na Sonus, gde kupiti karte, gde se smestiti, šta posetiti dok ste na festivalu, a šta kada se on završi, možete pronaći u kratkom uputstvu ispod.

PREVOZ I SMEŠTAJ

Prevoz do Sonusa tj. ostrva Pag

Tokom leta, postoje letovi Beograd – Split za koje povratna karta, ako se kupi na vreme, iznosi oko 100 evra. Od Splita možete autobusom do grada Novalje.

Ako poželite putovati automobilom, možete ići preko Paškog mosta ili se ukrcati na trajekt u mestu Prizna koji vozi do Žigljena na Pagu skoro svakih pola sata.

Takođe, postoji autobus koji nekoliko puta dnevno vozi iz Zagreba do Novalje.

Prevoz tokom trajanja festivala

Na plaži Zrće postoji veliki parking koji se nalazi samo koji minutu od klubova Papaya, Aquarius i Kalypso gde se održava festival, ali je uvek bolja i opuštenija varijanta autobus koji za vreme Sonusa svako malo polazi iz centra Novalje prema plaži Zrće i nazad. Karte za festivalski autobus kupuju se na festivalu. Naravno tu je i taxi služba.

Smeštaj
Sonus festival se održava u klubovima na plaži Zrće koja se nalazi na oko 2 km od grada Novalja gde se nalazi većina apartmana kojih ima najviše u ponudi kada je smeštaj u pitanju.

Postoji i opcija smeštaja u kampu u Novalji. Celu ponudu smeštaja možete pronaći na ovom linku.

Smeštaj je najbolje rezervisati što pre, jer je ponuda ograničena, a Sonus svake godine poseti najmanje 10.000 gostiju iz celog sveta.

KARTE

Paketi
Kao i svake godine, za posetioce koji žive u našoj regiji, obezbeđene su regionalne ulaznice za festival koje su duplo jeftinije od regularnih i iznose 800 kuna (oko 108 evra). Trenutno je najbolji trenutak za kupovinu festivalskih ulaznica, jer je festival skoro rasprodat.

Svoju kartu možete kupiti preko ovog linka.

Festivalska ulaznica uključuje kretanje kroz klubove Papaya, Aquarius i Kalypso, dnevni i noćni program i afterpartije. Ulaznica ne uključuje boat partyje i prepartyje u klubu Noa.

Jednodnevne
Jednodnevne ulaznice nikad nisu dostupne u pretprodaji, već samo na ulazu u festival, ako to kapacitet dozvoljava.

Postoje i VIP ulaznice za koje ne postoji posebna cena za posetioce iz regiona. Ako poželite rezervisati sto u VIP-u, to se dogovara direktno sa klubovima. Više informacija o ovome možete pronaći na Facebook Eventu, a VIP karte možete kupiti na ovom linku.

DNEVNE AKTIVNOSTI

Ostrvo Pag ima oko 5.790 km prelepog mora, zabačenih plaža, restorana i brojnih aktivnosti koje posetioci mogu doživeti za vereme boravka na Sonusu. Od bungee jumpinga, do vožnje buggy-ja, jetski-ja, surfa na vodi, ronjenja, vožnje brodom ili jednostavno kuliranje na nekoj od plaža.

NAČIN PLAĆANJA/HRANA/PIĆE/CHILL ZONE

Na celom festivalu, piće je moguće plaćati gotovinom i karticama.

Na samoj plaži se nalazi nekoliko restorana koji nisu u sklopu festivala pa se u njima hrana plaća regularno, gotovinom ili platnim karticama.

Ako poželite malo odmoriti od plesa, plaža Zrće je idealno mesto za kratak odmor i uživanje u zapljuskivanju talasa.

OSTANAK NA OSTRVU NAKON FESTIVALA

Lepota Sonusa je što posetioci uglavnom spajaju provod sa odmorom. Bilo da je to ostanak na samom ostrvu ili odluče istražiti ostatak Jadranske obale.

Pag se nalazi u blizini Nacionalnog parka Paklenica, grada Zadra, brojnih ostrva, tako da je opcija baš puno.

Zahvaljujemo se Lani Borić, koja je sve ovo uspela da istraži za vas!

Sonus festival @Facebook @Instagram @Web

Izvor: bgdgrotto.com

 

Total
0
Shares
Previous Article
Earthless

DesertFest Berlin 2019: First breeze of loud desert wind

Next Article
Emily-Rose-Orions-Belt

Emily Rose objavili novi EP – “Orion’s Belt”