Kanda, Kodža i Nebojša Tako volim da živim

Kanda, Kodža i Nebojša 12. marta na tajnoj lokaciji

Izlazak prvog vinil izdanja u svojoj diskografiji, legendarni sastav Kanda, Kodža i Nebojša proslaviće sa vama 12. marta. Koncert će biti održan na tajnoj lokaciji. Druženje sa bendom i intiman koncert u prostoru koji je do sada bio zaboravljen.

Ovo izdanje je i pre izlaska, već osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan”. Pesma “Tako volim da živim” unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine. Izabrana za „Mascom hit godine“, snažno i neumoljivo, grupa Kanda, Kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.

“Nema predaje, nema prodaje, zanos, varljivi osećaj da se za sve što nam se dešava i mi nešto pitamo, tako volim da živim jer stvarno baš volim da živim u smislu da se dešavaju loše stvari, a ipak volim da živim.”

(Oliver Nektarijević za ”Blic-Pop kultura”)

Album “Uskoro” definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi Grupu čine: Oliver Nektarijević, Nenad Pejović, Janko Mostarlić, Vladan Rajović i Boško Stanojević.

Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicionirao album “Uskoro” kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu, 12. marta (na tajnoj lokaciji), kojim će bend objaviti izlazak albuma “Uskoro” na vinilu.

“Kao glas zdravog razuma u nenormalnim okolnostima i melem na tešku ranu, novi album je tu da nas uveri da će sve biti u redu.”

(Iz recenzije hardwiredmagazine.com)

Trenutno je u finalnoj fazi snimanje spotova za predstojeće singlove koji će izaći  u drugoj polovini marta.

„Album jeste studijski, ali je najveći deo snimljenog zabeležen tako što smo svirali zajedno u studiju kao da smo na koncertu. Naredni video singl objavljujemo tkom marta za pesmu „Lako polako“ a do leta će izaći još jedan video spot.“

(Nenad Pejović, gitarista)

Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša sa uzbuđenjem iščekuju prvi ikada štampani album na vinilu u diskografiji benda. Ljubitelji su još uvek u mogućnosti da naruče ploču + kartu, u strogo limitiranom broju, i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu.

Total
8
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article
FRANK ZAPPA HOLOGRAM

Poznati datumi hologramske turneje Franka Zappe

Next Article
Tu Ima Zvuka

‘Da se predstavimo’ – Tu ima zvuka