Share
Kanda, Kodža i Nebojša predstavili spot za pesmu „Mediteran“

Kanda, Kodža i Nebojša predstavili spot za pesmu „Mediteran“

Sa posebnom radošću vas obaveštavamo da će se uskoro u prodaji naći drugi tiraž albuma „Popis“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša na vinilu.

Bend se vratio koncertnim aktivnostima fokusirajući se na akustičarske aranžmane svojih pesama.

Album „Popis“ je svojevrsni best of, koji predstavlja koncertni opus benda sa pesmama koje su prearanžirane i prilagođene aktuelnom zvuku benda. Ovim izdanjem grupa Kanda, Kodža i Nebojša obeležava trideset godina postojanja a proces nastanka albuma „Popis“ zabeležen je dokumentarističkim videom.

Do sada objavljeni video spotovi za pesme: „Tajne letenja“, „Najsvetliji dan“ i „Šafl“, u novim verzijama, upravo prenose deo atmosfere koja je trajala tokom snimanja albuma „Popis“.

I u slučaju novog video singla za poznatu pesmu „Mediteran“, rediteljka Đurđica Vali Gajić je dokumentarističke kadrove iz studija kombinovala sa naknadno snimljenim i atraktivnim kadrovima.

Novi video snimak osvežavajuće je sećanje na album „Igračka plačka“, sa kog pesma u originalnoj verziji dolazi, kao i odličan predstavnik trenutne sviračke i interpretatorske superiornosti benda Kanda, Kodža i Nebojša koja je zabeležena na aktuelnom albumu „Popis“.