Share
Karl Urban najavio drugu sezonu serije “The Boys”

Karl Urban najavio drugu sezonu serije “The Boys”

Serija The Boys osvojila je svijet kada se pojavila na Amazone Prime Video servisu. Adaptacija stripovskog serijala Gartha Ennisa i Daricka Robertsona na Amazon je stigla ovog ljeta i već ima vjernu vojsku fanova.

Upravo ti fanovi najviše će se veseliti vijesti kako je snimanje druge sezone završeno, a Karl Urban, koji se nalazi u jednoj od glavnih uloga, tu je vijest objavio na svom Instagramu.

Urban, koji u seriji glumi Billyja Butchera, čovjeka koji okupi Boyse kako bi se borili protiv superjunaka i korumpirane korporacije koja stoji iza njih, je na svom je Instagramu osim objave o završetku snimanja, objavio i kako bismo drugu sezonu mogli gledati već sredinom 2020. godine.

Njegov kolega Anthony Starr, koji u seriji glumi Highlandera, komentirao je tu njegovu objavu sa: “Čestitam, neprijatelju! Ti si stroj, brate! Volim to što smo zajedno i rasturio si drugu sezonu. Fanovi će poludjeti za tobom ovu sezonu.”, što je samo pojačalo uzbuđenje obožavatelja.

Glumačkoj ekipi koju predvode Urban, Starr, Jack Quaid i Erin Moriarty, u novoj će se sezoni pridružiti Goran Višnjić, Claudia Doumiti i Patton Oswald, prenosi MojTV.