Share
Karlovačko RockOff: Traži se posljednji superfinalist

Karlovačko RockOff: Traži se posljednji superfinalist

Posljednje finale uoči velikog superfinala Karlovačko RockOffa održat će se u četvrtak, 19. listopada u SSI Katran, a publici će se predstaviti Matt Shaft, Mjuzikl, EOT i Dosh Lee.

Festivalski žiri predvođen Hrvojem Horvatom ove je godine odabrao čak 18 finalista, a preostala četiri benda još će se jednom boriti za naklonost žirija u Katranu.

Matt Shaft zanimljivo je zagrebačko kantautorsko ime koje, nakon pjesama na engleskom, konačno započinje s hrvatskom verzijom vlastite pjesmarice.

Punk rock kolektivu Mjuzikl ovo je drugi nastup na Karlovačko RockOff festivalu, a žestok zvuk upotpunit će karlovački alter metalci EoT.

Večer i borbu za superfinale zaključit će dobro poznato ime zagrebačke klupske scene, alternativci Dosh Lee.

Jedno od ovih imena pridružit će se već otprije poznatim super finalistima, Dno, Brain Holidays i Harvo Jay koji će potom ukrstiti svoje gitare u borbi za titulu pobjednika 4. sezone Karlovačko RockOff festivala u petak, 3. studenog u SSI Katran.

Festivalsku kompilaciju „Karlovačko RockOff 2017“ možete poslušati putem Deezera, a CD izdanje dostupno je u svim glazbenim prodavaonicama.

Više o Karlovačko RockOffu pratite na službenim web i facebook stranicama.