Share
Keni nije mrtav – novi izvođač pod okriljem Mascoma

Keni nije mrtav – novi izvođač pod okriljem Mascoma

Ukoliko do sada niste, vreme je da upoznate melodičnu pank senzaciju, trio Keni nije mrtav (KNM)! Grupa postoji od 2017. godine, originalno nastao u Kruševcu a čine ga: Mateja Đokić (glavni vokal, gitara), Matija Pešić (prateći vokal, bas) i Sava Tomić (bubanj).

Naziv benda je nastao kao kombinacija teze „Pank nije mrtav“ i imena fiktivnog lika- Keni, iz popularnog serijala “South Park”, koji prvih deset sezona gine u svakoj epizodi, ali se već u narednoj vraća. Fanovi su usvojili i skraćeni naziv, pa nas često zovu samo Keni, sa čime se srodio i bend – “Mi smo Keni. Keni je Pank. Pank nije mrtav. Keni nije mrtav!“, objašnjava ekipa iz benda.

Iako na samom početku, bend iza sebe ima preko 50 javnih nastupa i nekoliko sponzorskih ugovora. Keni nije mrtav uskoro će potpisati prvi izdavački ugovor čime će najaviti novu etapu u karijeri. Koncertom „Na zidiću“ (subota 27. jul, skver Milana Mladenovića, Dom omladine Beograda) KNM će zvanično postati ekskluzivci izdavačke kuće Mascom.

Trudili smo se da nastupamo što više u proteklih godinu dana. Pred nama je sada novi period, kada ćemo se oglasiti zvaničnim izdanjem i jako smo srećni zbog toga. Okupljamo se ispred Doma omladine Beograda da proslavimo onako kako to najbolje umemo, a to je nastupom i druženjem sa ljudima ispred nas“, kažu članovi ovog furioznog pank sastava.

Debi singl grupe Keni nije mrtav, pod nazivom „Venecijaneri“, izlazi uskoro.