Kiril Džajkovski Reminder spot

Kiril Džajkovski objavio novi singl i spot „Reminder“

Makedonski kompozitor i producent Kiril Džajkovski nakon duže diskografske pauze vraća se sa novim singlom „Reminder“ koji je premijerno predstavljen danas na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

„Reminder“ je snimljen u saradnji sa reggae kantautorom David-om Lion-om, koji je i novi član Kirilovog koncertnog benda i nastupaće kao vokalni gost na sledećoj turneji.

Mješajući elektroniku s tradicionalnim makedonskim i balkanskim zvukom, Kiril Džajkovski, je jedan od najprepoznatljivijih balkanskih umetnika i začetnik Balkan Beata, muzičkog pokreta i indentiteta koji su globalno prepoznati kao autentični muzički izraz ovih prostora. Kiril Džajkovski Reminder

Njegov unikatni muzički stil dolazi do izražaja i u novom singlu „Reminder“ koji je interesantna kombinacija Balkan Beat koncepta u fuziji sa Glitch Hop i Reggae uticajima koji prati i vrlo atraktivan i sinematičan video spot.

Ovo izdanje je prvo u nizu singlova novog materijala Džajkovskog koji će biti objavljeni tokom iduće godine. „REMINDER“ izlazi u izdanju Filter Label-a, a spot možete pogledati ovdje:

Total
0
Shares
Previous Article
Bernays Propaganda Ništo nema da ne razdeli

Bernays Propaganda objavili novi EP „Ništo nema da ne razdeli“

Next Article
Quasarborn - The Odyssey to Room 101

Recenzija albuma: Quasarborn - 'The Odyssey to Room 101'