Share

KKN, “Artan Lili” i “Ničim izazvan” svirali za prijatelje u prostoru “Dorćol PLATZ”

„Koncertom za prijatelje“ preksinoć u novootvorenoj beogradskoj art komuni „Dorćol PLATZ“ emisija “Jelen Top 10” se vratila na scenu u novoj, digitalnoj formi na radost ljubitelja rokenrola.

Na koncertu na otvorenom su nastupili popularni predstavnici domaće rok scene, a veliko interesovanje publike bilo je očigledno već na samom početku večeri i nastupu sastava “Ničim izazvan”. U odličnoj atmosferi ispraćen je i sastav “Artan Lili” koji je za ovu priliku pored već poverenih hitova predstavio i nekoliko novih numera dok je bend “Kanda Kodža i Nebojša” standardno priredio svirku za pamćenje.

Na ovom događaju u prostoru “Dorćol PLATZ” su se predstavile i brojne organizacije i festivali među kojima su Arsenal fest i Šabački letnji festival, zatim festival „Rokanje“, kao i Jungle Tribe. Posebna atrakcija za prisutne bili su i majstori The Barbers šopa.

Novi “Jelen Top 10” počeo je sa emitovanjem u aprilu i to premijerno na Jelen Pivo jutjub kanalu, sa reprizom na MTV-u i malo izmenjenom koncepcijom. Jelen TOP 10 je zamišljen kao online TV emisija koja promoviše i podržava mlade rok autore i andergraund scenu, i donosi izveštaje sa aktuelnih koncerata i festivala, a emituje se premijerno svakog petka. Nedeljom se ažurira Top lista na koju svojim glasovima mogu da utiču posetioci portala: jelentop10.espreso.rs. Pored top liste i webizode, na portalu se mogu pronaći i drugi interesantni sadržaji „Nečijih Top 10“, intervjui sa poznatim muzičarima i bendovima, dok neafirmisani bendovi mogu slati svoje demo snimke.

blic.rs